PRODUCTE

Inici / Bolets / Bolets CONGELATS / Barreja de Bolets 100% Silvestres congelats

Següent Anterior

COMPARTEIX AQUEST PRODUCTE

Comparte en Facebook Comparte en Twitter

Barreja de Bolets 100% Silvestres congelats

Venda online disponible només a les comarques de: Bages.

Valida la teva comarca o dona't d'alta per afegir aquest producte al cistell de la compra.

Si no vius a les comarques habilitades, aquest producte només es pot adquirir fent la recollida a les nostres instal•lacions de la comanda realitzada prèviament online.

11,78€ IVA Inclòs

Unitats

Referències disponibles online

Característiques

Bolets de recollida silvestre, netejats, seleccionats i congelats. Els bolets silvestres es distingeixen especialment per la seva intensa aroma i per ser molt més saborosos que els bolets de cultiu.

La nostra barreja de bolets és de les poques, per no dir l'única barreja al mercat, amb 100% de bolets silvestres treballats i sense bolets de cultiu. Està a punt per poder utilitzar-se a la cuina, ja sigui sola (com a aperitiu o entrant o com a guarnició de carns, aus, peixos, mariscs, foie gras,... ) o com a ingredient d’altres productes (en amanides, salses, sopes i cremes, en pastissos i pastes de full, amb ous, en arrossos, amb pasta,...). El seu tractament culinari és molt variable, pot menjar-se saltejada a la paella, fregida, rostida, i fins i tot crua en alguns casos. Els bolets van amb tot; fins i tot apareixen en receptes dolces.

Composició:
Cep (Boletus edulis), rossinyol (Cantharellus cibarius), rovelló (Lactarius deliciosus), ou de reig (Amanita caesarea), llengua de bou (Hydnum repandum), fredolic (Tricholoma portentosum), llora verda (Russula virescens), camagroc (Cantharellus lutescens), camagris (Cantharellus tubaeformis), carrereta (Marasmius oreades) i boletus (Boletus luteus). Composició de bolets variables depenent de la temporada, però sempre bolets silvestres.

Presentació:


  • Sencer i a TrossosFormat:

  • Bossa, pes net 1 kg. (6 unitats per caixa)

  • Bossa, pes net 5 kg. (1 unitat per caixa)Destinat al sector:

  • Horeca, Distribució, Indústria i Minorista