Inici / Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Està inclòs l'IVA en els preus de Setas y Caracoles Online?

Tots els nostres productes i transport tenen l'IVA inclòs

Està inclòs el transport al preu final de la comanda?

Els preus dels nostres productes i les despeses d'enviament estan reflectides per separat. El preu del transport serà gratuït i les despeses d'enviament estaran incloses quan es superin els 89€ de comanda mínima de la cistella.

Quin és el preu o tarifa d'enviament?

El preu de l'enviament va des de 5,78€ IVA inclòs, depenent del pes de la comanda i de la destinació, fins a gratis amb compres de més de 89€ sense IVA.

Qui realitza el transport de la meva comanda?

El transport de totes les nostres comandes el realitzen empreses especialitzades en transport de mercaderies.
A Setas y Caracoles Online treballem amb TIPSA, ENVIALIA UPS, entre altres. Seleccionem una empresa o una altra depenent del pes i de la destinació.

Hi ha alguna limitació de pes per a la meva comanda?

No hi ha cap limitació de pes per a la seva comanda.

Hi ha alguna limitació de comandes per client?

No hi ha cap limitació en el nombre de comandes.

Com s'enviarà la meva comanda?

Totes les comandes s'enviaran embalades correctament i protegides de la llum i dels cops, per tal de garantir la seva màxima qualitat i integritat física.

On es poden enviar les meves comandes?

Les comandes s'enviaran a la direcció facilitada pel client, recomanem facilitar una direcció d'entrega on hi hagi algú per rebre la mercaderia. No s'envien comandes a apartats de correus.

Puc enviar la meva comanda a una direcció diferent de la meva?

Les comandes s'enviaran a la direcció que ens indiqui el client, ja sigui la seva propia o una altra.

Què suceeix si en la direcció i moment d'entrega no hi ha ningú per a rebre la meva comanda?

L'empresa de transports deixarà un avís/nota per tal d'acordar una nova entrega de la seva comanda o els trucaran al número de telèfon facilitat en el procés de compra.

Quin és el termini d'entrega de les comandes?

Per a comandes fetes de dilluns a dijous abans de les 12:00h a.m., el termini d'entrega serà entre 24 i 48 hores. Les comandes rebudes de dijous a diumenge seran entregades el dimarts següent.

Què suceeix si un producte arriba deteriorat o en mal estat?

A Setas y Caracoles Online recomanem sempre comprovar la comanda en el moment de l'entrega. Setas y Caracoles Online es farà càrrec de totes les despeses de transport adicionals que puguin generar-se, sempre i quan el producte no hagi estat utilitzat, alterat o manipulat. En aquests casos, si us plau, posis en contacte a través de pedidos@setasycaracolesonline.com en un termini de 7 dies màxim des de la recepció de la comanda, indicant clarament quin ha estat el problema i la raó de la seva devolució.
No acceptem cap devolució o canvi si prèviament no hem rebut la seva notificació.
Setas y Caracoles Online li enviarà un producte nou o li reembolsarà l'import corresponent.

Què suceeix si el contingut del paquet és incorrecte?

Si el contingut dels productes en el seu paquet no correspon amb la comanda realitzada, li enviarem els productes correctes o li reemborsarem l'import corresponent. Setas y Caracoles Online assumirà les despeses de l'enviament addicionals que puguin generar-se.

Qui pot comprar els productes congelats de Setas y Caracoles Online?

Tota persona que vulgui rebre la comanda en una de les comarques habilitades en aquesta web per a poder rebre congelats.
També qui vulgui recollir directament la seva comanda a les nostres instal·lacions dins l'horari d'oficina (de 9h a 14h).

Com funciona el procés d'entrega per als productes congelats?

Les entregues de congelat es realitzen durant el matí i fins les 14h. El termini d'entrega en congelat depèn de la disponibilitat del client i del transport frigorífic. Contactem amb el client amb antel·lació per concretar dia i hora d'entrega.