PRODUCTE

Inici / Plats cuinats / Plats cuinats CONGELATS / Hamburguesa Vegana de Bolets Silvestres i Cigronet de l'Alta Anoia congelada

Següent Anterior

COMPARTEIX AQUEST PRODUCTE

Comparte en Facebook Comparte en Twitter

Hamburguesa Vegana de Bolets Silvestres i Cigronet de l'Alta Anoia congelada

Venda online disponible només a les comarques de: Bages.

Valida la teva comarca o dona't d'alta per afegir aquest producte al cistell de la compra.

Si no vius a les comarques habilitades, aquest producte només es pot adquirir fent la recollida a les nostres instal•lacions de la comanda realitzada prèviament online.

29,87€ IVA Inclòs

Unitats

Referències disponibles online

Característiques

Hamburguesa precuita de Bolets 100% silvestres i Cigronet de l'Alta Anoia. Molt completa nutricionalment, permet assaborir els bolets de bosc junt amb l'intens i delicat cigronet. Elaborada artesanalment. Sense colorants ni conservants afegits.

Els bolets silvestres es distingeixen especialment per la seva intensa aroma i per ser molt més saborosos que els bolets de cultiu. El Cigronet de l'Alta Anoia, Categoria Extra, és una especialitat local que durant moltes generacions ha passat de pares a fills aconseguint una perfecta adaptació al medi i unes qualitats gastronòmiques excepcionals.
Apte per a vegans.
Conté gluten.

Composició:


  • 44% Bolets silvestres en proporció variable [boletus (Boletus luteus i Boletus edulis), Rossinyol (Chantarellus cibarius), Llengua de bou (Hydnum repandum), Camagroc (Cantharellus lutescens), Camagris (Cantharellus tubaeformis), Carrereta (Marasmius oreades), Carbonera (Tricholoma portentosum), Rovelló (Lactarius deliciosus), Trompeta negra (Cantharellus cornucopioides), Fredolic (Tricholoma terreum), Moixernó (Calocybe gambosa), Bolet bai (boletus badius), Ou de reig (Amanita caesarea)], 34% Cigronet de La Alta Anoia cuit, flocs de civada, ceba, oli de gira-sol, all, pa ratllat, espècies i sal.Format:

  • 3 bosses de 15 hamburgueses (45u./caixa)Destinat al sector:

  • Horeca, Distribució i Minorista