PRODUCTE

Inici / Plats cuinats / Plats cuinats CONGELATS / Hamburguesa Vegana de Bolets Silvestres i Llenties de l'Alta Segarra congelada

Següent Anterior

COMPARTEIX AQUEST PRODUCTE

Comparte en Facebook Comparte en Twitter

Hamburguesa Vegana de Bolets Silvestres i Llenties de l'Alta Segarra congelada

Venda online disponible només a les comarques de: Bages.

Valida la teva comarca o dona't d'alta per afegir aquest producte al cistell de la compra.

Si no vius a les comarques habilitades, aquest producte només es pot adquirir fent la recollida a les nostres instal•lacions de la comanda realitzada prèviament online.

29,87€ IVA Inclòs

Unitats

Referències disponibles online

Característiques

Hamburguesa precuita de Bolets 100% silvestres i Llenties de l'Alta Segarra. Especial combinació que ressalta el gust de la llentia i el saltejat de bolets aportant gran valor nutricional. Elaborada artesanalment. Sense colorants ni conservants afegits.

Els bolets silvestres es distingeixen especialment per la seva intensa aroma i per ser molt més saborosos que els bolets de cultiu. Les Llenties de l'Alta Segarra pardines són llegums de proximitat d'excel·lent qualitat.
Apte per a vegans.
Conté gluten.

Composició:
44% Bolets silvestres en proporció variable [boletus (Boletus luteus i Boletus edulis), Rossinyol (Chantarellus cibarius), Llengua de bou (Hydnum repandum), Camagroc (Cantharellus lutescens), Camagris (Cantharellus tubaeformis), Carrereta (Marasmius oreades), Carbonera (Tricholoma portentosum), Rovelló (Lactarius deliciosus), Trompeta negra (Cantharellus cornucopioides), Fredolic (Tricholoma terreum), Moixernó (Calocybe gambosa), Bolet bai (boletus badius), Ou de reig (Amanita caesarea)], 34% Llenties de l'Alta Segarra cuites, flocs de civada, ceba, oli de gira-sol, all, pa ratllat, espècies i sal.

Format:


  • 3 bosses de 15 hamburgueses (45u./caixa)Destinat al sector:

  • Horeca, Distribució i Minorista